image

Η εταιρία-υπηρεσία

Η υπηρεσία «Επισκευή Ζημιάς» ξεκίνησε το 2013 σε μια σύγχρονη μονάδα συνεργείων στη Νέα Φιλαδέλφεια ( συστεγάζεται με την Π.Μπούκης National Service). Αποτελείται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών, (φανοποιών, βαφέων και μηχανικών)  που έχουν στόχο την αποκατάσταση ζημιών για όλες τις μάρκες επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων μέσω των ασφαλιστικών εταιριών ή και απευθείας με ανάθεση των πελατών.

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι η episkevi-zimias.gr λειτουργεί με πιστοποιημένες διαδικασίες βάσει προτύπου ποιότητας ISO 9001:2015 από την TUV InterCert GmbH Γερμανίας και βασίζεται στην «αρχή» ότι  ο πελάτης απολαμβάνει τη μέγιστη εξυπηρέτηση και παραλαμβάνει ένα όχημα πλήρως επισκευασμένο και ασφαλές με εγγύηση εργασιών. Ένα εξίσου πλεονέκτημα είναι ότι στην περίπτωση που συμμετέχει ασφαλιστική εταιρία, ο πελάτης δεν πληρώνει για την επισκευή του οχήματος του και απαλλάσσεται από οποιαδήποτε άγχος χρηματικής ρευστότητας.

Η episkevi-zimias.gr διαθέτει οργανωμένο τμήμα διαχείρισης αποζημιώσεων και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για λογαριασμό των πελατών της. Επισκευάζουμε όλες τις ζημιές που αφορούν αμαξώματα, (εσωτερικά και εξωτερικά), λαμαρίνες, μικροεπισκευές, αντικατάσταση κρυστάλλων και παντός είδους βαφές με σύγχρονα υλικά και μεθόδους, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Oι πελάτες μας, δε χρειάζεται να ανησυχούν για τη ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα τους.

Ειδική υπηρεσία (μέσω sms) τους ενημερώνει αυτόματα για την εξέλιξη της επισκευής του οχήματος,  σε κάθε στάδιο.